Renkema Schilderwerken toont al ruim 18 jaar vakmanschap en is specialist in schilderwerk aan uw jacht, woning of bedrijfspand. Binnen- en buiten schilderwerk, spuiten, behangen en kitwerk. Wij bieden hoogwaardige kwaliteit en werken aan duurzaam schadeherstel door middel van spotrepair. Goede voor- en nabewerking zorgen voor kwalitatief hoogwaardig vakwerk waar u jarenlang plezier van heeft.

Het werkgebied is onder andere Drachten en alle omliggende dorpen als, Beetsterzwaag, Eastermar, Surhuisterveen, Gorredijk, Burgum maar het werkgebied kent geen grenzen in Friesland en geheel Nederland, ook voor alle havenplaatsen als Makkum, Harlingen en Lauwersoog komt Renkema Schilderwerken graag op locatie werken.

 

BUITENSCHILDERWERK | Voorkom onnodig hoge kosten door het onderhoud aan uw woning of bedrijfspand goed te onderhouden. Goede voor- en nabewerking zorgen voor kwalitatief hoogwaardig vakwerk waar u jarenlang plezier van heeft. Renkema Schilderwerken adviseert u graag voor goed onderhoud en duurzaam schadeherstel aan uw woning of bedrijfspand. 

BINNENSCHILDERWERKHet sausen van plafonds en/of wanden van uw kamer, douche of slaapkamer maakt uw woning weer als nieuw. Ook kunt u de wanden voorzien van een modern of klassiek behang. Wanden die vaak gereinigd worden kunnen we voorzien van een speciale coating die makkelijk afneembaar is. Behangen is mogelijk als glasweefselbehang of behang met een print of fotoafdruk. 

PLAN VAN AANPAK | Naar aanleiding van uw aanvraag neem ik op locatie de werkzaamheden op. U ontvangt van mij een duidelijke offerte en, bij akkoord van de offerte, maak ik samen met u afspraken wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Vraag geheel vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

RENKEMA SCHILDERWERKEN
Ricardo Renkema
06 2500 3753
info@renkemaschilderwerken.nl
Meer informatie